Black'n brave

Mustat snautserit

Marjo Kallinen

050 355 7442

marjokallinen(at)
hotmail.com

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan

Riitta 25/11/2012
Hei! Onko pentusuunitelmia tiedossa?
Hei! Tällä hetkellä ei valitettavasti pentusuunnitelmia. Moonaa en enää pennuta terveyssyistä ja Moonan jälkikasvun osalta tulevaisuus on vielä auki.
Hanna, Jatsi ja Hippa 19/08/2011
Hienot sivut, ihanko oot ite väsänny? Rapsuja Moonalle ja Ainolle :)
Kiitos, välitän viestisi sivujen laatijalle. :) Minun taidot ei ihan riitä sivujen väsäämiseen, mutta päivittäminen kuitenkin onnistuu.
Seija, Dino ja Pola 04/08/2011
Millonkas Aino-tyttönen tulee jäljelle näytille? Onnittelut vielä kerran ensimmäisen pentueen maailmaan ja maailmalle saattamisesta;)
Jari 29/06/2011
kävin kattelemassa sivuja ja hyvältä näyttävät. On komioita pentuja ja niin reippaitakin.
"Pikkusen" myöhästyneet onnittelut kasvattajan uran aloittamisesta! Moonalle jaksamisia, kohta ne jo hipsivät kotoa maailmalle! ja Nellalle kans terkkuja.(B)
Sanna ja Miro sekä mustat surmat 29/05/2011
Moi!

Oli kiva tavata! Heti tulin katsomaan ihanien pikkuisten kuvia. Onnea vielä kerran emälle ja emännälle. Moonalle rapsut!
Juhani Rantakeisu junnurantakeisu@gmail.com 27/05/2011
:)Katsottiin ihastuneena pentukuvia! Toivottavasti Moona äiskä jaksaa imettää kaikki pennut. Innolla odotetaan pentueen näkemistä. Terveisiä täältä pohjoisesta. Ivalosta Maritta ja Juhani. Ps. Bischon vanhus viellä tuossa haastaa leikkiin ja kerjää ulos, joten ei kun menoksi ja ulos!
Hanna ja Bööna 27/05/2011
Hurjasti onnea suuresta katraasta ja kovasti tsemppiä hoitamiseen! Seuraamma erittäin kiinnostuneina sukulaistytön ja pikkupartojensa edesottamuksia. :)
Seija 27/05/2011
Joo, perusteellisesti pennutuskin :D Onnittelut reippaasti alkaneesta kasvattustyöstä(B)
Kiitokset! Moonan motto: sitä tehdään, eikä pelkästään meinata :)
Susanna 26/05/2011
Minä taas... Härregyyd 11 pentua?! Jättionnittelut ja halaukset koko porukalle!! Moona se on sellainen tyttö että kun jotain aletaan tekemään, niin tehdään sitten perusteellisesti :D
Joo, 11 pentua!! Kyllähän tuo oli aikamoinen yllätys itsellekin :D Ei ihan näin montaa osannut odottaa, mutta kyllähän Moona on osannut emäntänsä yllättää ennenkin. <3
Susanna susanna.polonen@keypro.fi 05/05/2011
Ihan vahingossa surffailin sivuillesi, nämä on hienot! Onnea teille tulevan "perheenlisäyksen" johdosta, ja Suzy laittaa tuhisevat terveiset treenikaverilleen. Jäljillä nähdään!
Kiitos vierailustasi :) Käytiin Moonan kanssa eilen ensimmäisellä jäljellä ja vielä sen verran onnistui, että näemme varmaan jäljen merkeissä vielä ennen synnytystä. :) Mutta tottiskentällä näemme tiistaina.
 
1-10 of 19
Seuraava sivu >>